Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:30-16:30-ig: +36-1-425-0353

Skyworth Magyarország

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

Lakossági split klímák

Skyworth inverteres monosplit légkondicionáló szettek: kültéri egység, beltéri egység, távirányító és Wi-Fi csatlakozási lehetőség. Csendes, energiahatékony működés jellemzi a termékeinket. A legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a maximális teljesítmény és a megbízhatóság eléréséhez, ugyanakkor közömbösek a kültéri környezeti hatásokkal szemben. A beltéri egységek elegáns és kompakt kialakításúak, és különböző légtisztító szűrőket tartalmaznak az otthoni komfort érdekében.

BŐVEBBEN

Multisplit légkondicionálók

Skyworth inverteres multisplit klímaberendezések. Kiváló hatékonyságra optimalizálva fűtéskor és hűtéskor egyaránt. Egy kültéri egységgel akár öt beltéri egység is működtethető a kompatibilis termékek széles skálájával: oldalfali, kazettás, légcsatornázható, konzolos és parapetes beltéri egységek. Termékeink egyedi, speciális funkciókkal rendelkeznek a felhasználóbarát üzemeltetés érdekében. Wi-Fi-n keresztül könnyedén működtethető akár több beltéri készülék is egyszerre.

BŐVEBBEN

Kereskedelmi rendszerek

Skyworth kereskedelmi megoldások irodákba, munkahelyekbe, csarnokokba és nagyobb épületekbe. Légkondicionáló szettjeink tartalmazzák a beltéri egységet, a kültéri egységet és a vezérlőt is (távirányító, vagy falra szerelhető vezérlő). Nagy teljesítmény, könnyű kezelés, automatikus hőmérséklet-szabályozó technológia és légtisztító szűrők főbb jellemzői rendszereinknek. Csendes működés, így kellemes jó közérzetet biztosít a helyiségben.

BŐVEBBEN