Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:30-16:30-ig: +36-1-425-0353

Skyworth Magyarország

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

Lakossági Monosplit Klímaberendezések

Image
Skyworth inverteres monosplit légkondicionáló szettek: kültéri egység, beltéri egység, távirányító és Wi-Fi csatlakozási lehetőség. Csendes, energiahatékony működés jellemzi a termékeinket. A legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a maximális teljesítmény és a megbízhatóság eléréséhez, ugyanakkor közömbösek a kültéri környezeti hatásokkal szemben. A beltéri egységek elegáns és kompakt kialakításúak, és különböző légtisztító szűrőket tartalmaznak az otthoni komfort érdekében.

Skyworth Nova klímaszett

A Skyworth Nova csúcsminőségű légkondicionáló széria, egyedi és dizájnos kialakítással, csendes működéssel. Jelentős energiamegtakarítás hűtésben és fűtésben is, kiváló teljesítmény jellemzi szélsőséges téli és nyári hőmérsékleten. Wi-Fi készlet a távirányítóhoz, elegáns LED-kijelző éjszakai funkcióval.

Megtekintés

Skyworth Vela klímaszett

A Skyworth Vela minden igényt kielégít a prémium légkondicionálók tekintetében!
A készülék szenzációsan csendes ventilátorral rendelkezik! Az integrált légtisztító rendszer tiszta beltéri levegőt biztosít és megbízhatóan kiküszöböli a baktériumokat és szagokat! A mellékelt távirányítóval vagy a rendelkezésre álló Wifi modullal a készülék kényelmesen vezérelhető. Opcionálisan választható téliesített kivitelben!

Megtekintés

Skyworth Delfin klímaszett

A Skyworth Delfin ALL DC Inverter R32 sorozat az egyik legoptimálisabb választás a Skyworth készülékek közül lakóterek számára. A falra szerelt egységek elegáns és kompakt kialakításúak. A legkorszerűbb technológiával rendelkeznek a maximális teljesítmény, hatékonyság, minimális zaj és a megbízható működés eléréséhez, ugyanakkor közömbös a kültéri környezeti hatásokkal szemben.

Megtekintés