Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:30-16:30-ig: +36-1-425-0353

Skyworth Magyarország

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

Kereskedelmi rendszerek

Skyworth kereskedelmi klímaberendezések
Skyworth kereskedelmi megoldások irodákba, munkahelyekbe, csarnokokba és nagyobb épületekbe. Légkondicionáló szettjeink tartalmazzák a beltéri egységet, a kültéri egységet és a vezérlőt is (távirányító, vagy falra szerelhető vezérlő). Nagy teljesítmény, könnyű kezelés, automatikus hőmérséklet-szabályozó technológia és légtisztító szűrők főbb jellemzői rendszereinknek. Csendes működés, így kellemes jó közérzetet biztosít a helyiségben.

Skyworth kazettás klímaberendezések


A kazettás egység szinte teljesen észrevehetetlen, mert az álmennyezetbe kerül. A panel teljesen lefedi a beltéri egységet. A helyiség levegőjét a belső levegőszűrőn keresztül szívja be, és a 360°-os levegőkivezetésen keresztül jut vissza a helyiségbe. A készülék kényelmesen vezérelhető a mellékelt távirányítóval. Az összes, a rendszerre vonatkozó adat megjelenik az előlapi beépített LCD kijelzőn. A kazettás készülék rendkívül csendes, és így kellemes jó közérzetet biztosít a szobában. Az integrált légszűrők megbízhatóan tisztítják a helyiség levegőjét.

Megtekintés

Skyworth légcsatornázható klímaberendezések


A légcsatornázható beltéri egység tökéletes a panel mögé történő felszereléshez. A helyiség levegője egy légbeszívó rácson keresztül jut a légkondicionálóhoz, amely lehűtés után egy légkivezető rácson keresztül ismét a helyiségbe kerül. A mellékelt távirányítóval a készülék kényelmesen vezérelhető. Az összes rendszerre vonatkozó adat megjelenik a távirányítóba integrált LCD kijelzőn. A berendezés rendkívül csendes, így kellemes érzést biztosít a szobában. Az integrált levegő- és aktívszén-szűrők megbízhatóan tisztítják a helyiség levegőjét.Megtekintés

Skyworth konzolos/parapet klímaberendezések

Elegáns konzolos légkondicionáló, kompakt méretével könnyen elhelyezhető, pl. egy ablak alatt.
Különösen jól alkalmazhatók olyan helyiségekben, ahol kevés hely van vagy a mennyezet alacsony.
A konzolos klímaberendezések különösen alkalmasak a fűtéshez. Mivel a meleg levegő általában emelkedik, különösen jól keveri a levegőt.
A készülék rendkívül csendes, ezért kellemes és jó közérzetet biztosít a szobában. Az integrált légszűrők megbízhatóan tisztítják a helyiség levegőjét.

Megtekintés

Skyworth Lyra oszlopklíma szettElegáns kialakítású légkondicionáló. Alkalmas kereskedelmi felhasználásra. Hűtés és hőszivattyú funkcióval rendelkezik. Csökkentett zajszint, erőteljes ventilálás jellemzi.

Megtekintés