Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8:30-16:30-ig: +36-1-425-0353

Skyworth Magyarország

×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

Multisplit Klímaberendezések

Skyworth Multisplit klímaberendezések
Skyworth inverteres multisplit klímaberendezések. Kiváló hatékonyságra optimalizálva fűtéskor és hűtéskor egyaránt. Egy kültéri egységgel akár öt beltéri egység is működtethető a kompatibilis termékek széles skálájával: oldalfali, kazettás, légcsatornázható, konzolos és parapetes beltéri egységek. Termékeink egyedi, speciális funkciókkal rendelkeznek a felhasználóbarát üzemeltetés érdekében. Wi-Fi-n keresztül könnyedén működtethető akár több beltéri készülék is egyszerre.

Skyworth R32 multisplit kültéri egységek

Skyworth inverteres multisplit klímaberendezések. Kiváló hatékonyságra optimalizálva fűtéskor és hűtéskor egyaránt.
A kültéri egységek fordulatszám-szabályozott EC ventilátormotorral vannak felszerelve, és ezért nagyon csendesen működnek.
A legújabb DC inverter vezérlés és a sebességvezérelt Skyworth dupla forgódugattyús kompresszor kombinációjának használata révén az eszközök rendkívül energiatakarékosak. Akár 4 beltéri egység is csatlakoztatható a rendszerhez.

Megtekintés

Skyworth Vela multisplit beltéri egységek


A Skyworth Multisplit egységei tökéletesen kombinálhatók, kettő, három, négy vagy öt beltéri egység csatlakoztatható a kültéri egységhez: oldalfali, kazettás, légcsatornázható és konzolos/parapetes berendezések. Termékeink egyedi, speciális funkciókkal rendelkeznek a felhasználóbarát üzemeltetés érdekében. Wi-Fi-n keresztül könnyedén működtethető akár több beltéri készülék is egyszerre.Megtekintés

Skyworth R410a multisplit kültéri egységek

Skyworth inverteres multisplit klímaberendezések. A legújabb DC inverter vezérlés és a sebességvezérelt Skyworth dupla forgódugattyús kompresszor kombinációjának használata révén az eszközök rendkívül energiatakarékosak.
Kiváló hatékonyságra optimalizálva fűtéskor és hűtéskor egyaránt.
A kültéri egységek fordulatszám-szabályozott EC ventilátormotorral vannak felszerelve, és ezért nagyon csendesen működnek.
Akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható a rendszerhez.

Megtekintés